HIGH WINE

Er is altijd wel een reden om samen iets te vieren. Je verjaardag met die speciale vriendin, een trouwdag met je lief, een bedankje voor je lieve moeder, een momentje met je collega's of gewoon omdat je het leven wilt vieren.

In B&B De Stadssingel kun je nu ook genieten van een HIGH WINE in de serre. Hiervoor hoef je niet bij ons te overnachten.

We hebben een aantal data in het jaar waarop we de HIGH WINE organiseren.

De HIGH WINE serveren wij op een prachtige locatie grenzend aan de tuin en met uitzicht op het park Rams Woerthe.

De serre ademt een heerlijke ontspannen sfeer met zijn vogeltjesbehang, de oude originele dokterskast, de bistrotafeltjes en de velvet groene en okergele stoelen. 

HIGH WINE CLASSIC

Onze HIGH WINE CLASSIC bestaat uit 2 glazen wijn (wit, rood of rosé) en heerlijke hartige koude en warme hapjes (24,50 pp).

HIGH WINE SPECIAL

Onze HIGH WINE SPECIAL bestaat uit 3 glazen wijn (wit, rood of rosé) en heerlijke hartige koude en warme hapjes (27,50 pp).

HIGH WINE DE STADSSINGEL

Onze HIGH WINE DE STADSSINGEL bestaat uit 3 glazen wijn (wit, rood of rosé), bij binnenkomst een glaasje bubbels en heerlijke hartige koude en warme hapjes (31,50 pp).

Je kunt een HIGH WINE reserveren vanaf 2 personen tot een max van 8 personen. Dus als je met een groepje van 8 personen wilt genieten, dan heb je de serre volledig tot je beschikking.

Normaal gesproken is de HIGH WINE van 17 tot ca. 19 uur, bij groepen vanaf 6 personen kan het tijdstip in overleg. (vanaf 2 personen kan je uit onderstaande data kiezen)

Data HIGH WINE

 

Woensdag 24 juli

Dinsdag 13 augustus

Zondag 18 augustus

Vrijdag 30 augustus

Donderdag 5 september

Zaterdag 14 september (VOL)

Maandag 23 september

Woensdag 2 oktober

Zondag 13 oktober

Zaterdag 19 oktober

Woensdag 13 oktober

Donderdag 21 november

Zondag 1 december (VOL)

Woensdag 11 december

Zaterdag 21 december 

 

Meer data volgen!

ReserverenNa ontvangst van de reserveringsaanvraag ontvang je binnen een dag een reactie van ons via de mail of telefonisch.