Arrangementen

Om nog meer te genieten van je verblijf bij B&B De Stadssingel, kun je een keuze maken uit onderstaande mogelijkheden om je verblijf nog aangenamer te maken. Hoe fijn zou het zijn om  's middags te worden ontvangen met koffie of thee en een proeverij van heerlijke lekkernijen, extra lang genieten van je kamer met een late check-out of elektrische fietsen huren om de omgeving te verkennen. Het kan allemaal! Zo kun je dus je eigen arrangement samenstellen, zodat het helemaal voldoet aan jouw wensen. 

Via je de bestellijst kun je je wensen aan ons doorgeven


Wil je bourgondisch genieten tijdens je verblijf bij B&B De Stadssingel, dan is het mogelijk om een keuze te maken uit diverse extra's op gebied van eten & drinken.

 

Koffie/Thee met zoete lekkernijen 

5,50 p.p.

 

Borrelplank De Stadssingel 

14,50 (voor 2 pers.)

 

Fles wijn of Prosecco op temperatuur op de kamer bij aankomst

17,50 per fles

 

High Tea tussen 15.00 en 17.00 (Klik hier voor de beschikbare data)

24,50 p.p.

 

High Wine tussen 15.00 en 17.00 (klik hier voor de beschikbare data)

Vanaf 27,50 pp

(indien je de High Tea of High Wine op de dag van aankomst wenst, kun je vanaf 15.00 inchecken)

 

3-gangen diner in de serre

29,50 p.p.

Reserveren

 

4-gangen diner in de serre

34,50 p.p.

Reserveren


Wil je graag extra lang genieten van een verblijf bij ons, dan kun je ervoor kiezen om eerder aan te komen op de incheckdatum en/of later te vertrekken op de uitcheckdatum. 

Early check-in vanaf 14.00

15,- per kamer

Late check-out tot 14.00

15,- per kamer


In de omgeving van Steenwijk kun je volop genieten van prachtige fietsroutes. Uiteraard kun je je eigen fiets meenemen die veilig achter de B&B kan staan waar ook een oplaadpunt aanwezig is. Mocht je liever een fiets willen huren dan kan dat ook! Wij hebben elektrische fietsen (E-bikes) voor je klaar staan. Wel even tijdig reserveren!

Dames- Herenfiets elektrisch

25,- per fiets per dag


Een avondje genieten van een mooie voorstelling kan in Theater De Meenthe in Steenwijk. Wij hebben een samenwerking met het theater, waarbij wij de kaartjes regelen en op de kamer klaar kunnen leggen. Als extraatje biedt De Meenthe 10% korting op de kaartjes als je een overnachting boekt bij B&B De Stadssingel. Laat ons via de mail weten welke voorstelling je graag wil zien en wij regelen de rest. 

Wist je dat het theater 7 minuten lopen is van B&B De Stadssingel?

De moeite waard dus om extra te genieten van je verblijf.

Kijk hier voor het aanbod:

https://www.demeenthe.nl/


Wil je samen een liefdevolle herinnering maken, een verjaardag of je trouwdag vieren of heb je een andere reden voor een viermoment? Dan zorgen wij voor een extra mooie kamer voor een feestelijk gevoel!

Op de kamer hebben wij voor jullie een fles bubbels klaargezet, een doosje heerlijke bonbons en een vers bos bloemen.

Prijs: 39,50 

Maak je viermoment extra ontspannen door te kiezen voor een Lazy Day waarbij je eerder kunt inchecken en/of later kunt uitchecken.